NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell

In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsites
- Testaankoop
- Moerland vakantiehuizenRhodos

2Link.be / Dochters / Rhodos / Contact

Banner

Bannerformaat = 468x60 pixels De banner wordt weergegeven via een rotatiesysteem van eventueel verschillende banners. U krijgt een user-account en paswoord om na te gaan hoeveel keer uw banner reeds bekeken werd. En hoeveel het aantal clicks op de banner geweest is totnogtoe. Uw eigen banner kan, naargelang het aantal banners in rotatie,langer zichtbaar zijn op de pagina, dan wanneer u de enige banner in het rotatiesysteem hebt. De prijs is gebaseerd op het aantal keer dat de banner weergegeven wordt. Bannerweergave wordt berekend op het aantal bezoekers, niet op het aantal pageviews. Gemiddeld aantal dagelijkse bezoekers homepagina: 18.000. Bekijk de mogelijke plaatsingsvoorbeelden

Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van waar u de banner wenst te plaatsen en van de grootte van de banner.  Zodra wij uw aanvraag ontvangen, krijgt u de prijzen van ons.

Betalingswijze

Bij bevestiging van aankoop krijgt u een bevesting van ons via e-mail, met daarin informatie over de meerdere betalingsmogelijkheden (o.a. kredietkaart, bankoverschrijving, paypal,...)

Meer informatie

Mochten er vragen of opmerkingen zijn of wenst u meer informatie, dan kan u steeds contact met ons opnemen.

E-Mail: info@2link.be

Bestellen

Met het onderstaande formulier kan u snel beginnen adverteren
Ontvanger Beheerders van rhodos
Naam
Email
Onderwerp
Vraag/opmerkingen
Code
Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be